Raimo logo

Kirjoita arvostelu

Raimo-kuivausteline avattuna
Raimo-kuivausteline logo

Kampanjaehdot

Hinta

Kampanjahinta 69 € (norm. 259 €) ainoastaan 100:lle ensimmäiselle, jotka sitoutuvat kirjoittamaan arvostelun kahden viikon käytön jälkeen.

Toimitustapa

Ainoastaan nouto Vantaalta.

Klo 9-15 välillä osoitteesta Virkatie 8 B, 01510 Vantaa (Mainostoimisto Poickeus).

Maksutapa

Tilisiirtona, maksutiedot lähetetään tilausvahvistuksen yhteydessä.

Raimo-kuivausteline logo

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 09.03.2020. Viimeisin muutos 09.03.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Mainostoimisto Poickeus
Virkatie 8 B, 01510 Vantaa

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Olli Haveri
olli.haveri@poickeus.com
+358 400 371 155

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi ja kehittäminen. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:
Tilaajan nimi
Tilausosoite
Sähköpostiosoite
Tilausmäärä
Toimitustapa
Tilauksen lisätiedot

Tietoja säilytetään käyttötarkoitukseen vaadittavan ajan mukaisesti. Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen päättymisen vuoksi.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan ilmoittamat tiedot verkkosivujen lomakkeen kautta.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta ulkopuolisille, eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Tiedonsiirrossa käytetään SSL-suojattua yhteyttä, sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Raimo-kuivausteline logo

Toimitusehdot

Tutustu huolellisesti toimitusehtoihin ennen tilauksen lähettämistä.

Toimitusaika

Tilaus lähetetään n. 3-5 arkipäivän sisällä sisällä maksun suorittamisesta (tilaus lähetään, kun maksu näkyy maksutilillä). Tilauksen toimitusaika riippuu Matkahuollon toimitusnopeudesta.

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan ja niissä noudatetaan tavarantoimittajan hinnastoa.

Toimitustavat

Toimitustapa 1: Matkahuolto

Matkahuollon kotijakeluna lähetetyt tilaukset toimitetaan vastaanottajan ovelle. 

Toimitustapa 2: Nouto

Noutotilauksissa tilaus noudetaan Vantaan varastoltamme osoitteesta Virkatie 8 B, 01510 Vantaa. Muista ilmoittaa noudosta etukäteen numeroon 0400 371155 joko soittamalla tai tekstiviestillä.

Reklamaatiot

Etusivulla näkyvään sähköpostiosoitteeseen.